Maak een afspraak voor uw verlichting

Op zoek naar sfeervolle en unieke verlichting in Boutersem en ruime regio? Maak dan nu hier een afspraak met Smets Joris, een bedrijf dat meteen vertrouwen schept.

Uiterst betrouwbare partner

U kan Smets Joris inschakelen voor diverse activiteiten, zoals elektriciteitswerken, het plaatsen van een elektrische installatie, alle mogelijke gyprocwerken, woningisolatie en verlichting. Smets Joris heeft het vertrouwen van tevreden klanten in Boutersem bij Leuven. Allemaal weten ze het verzorgd werk, de nauwkeurige afwerking en de duurzame, kwaliteitsmaterialen enorm te waarderen. Smets Joris is een uiterst betrouwbare partner die u volledig begeleidt en alle zorgen uit handen neemt.

Gratis offerte

Uw dromen en verlangens vertalen naar een uniek en stijlvol project. Met die uitdaging gaat Smets Joris elke dag gepassioneerd aan de slag. Hebt u nog vragen? Of stelt u deskundig advies op prijs? Neem dan vandaag nog hier contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse. Eerst zitten we samen voor een uitgebreid gesprek. We willen immers in detail uw wensen en verwachtingen kennen. Daarna ontvangt u van ons een offerte. Volledig gratis!